Hur Golf Travel Plus kom till

Vårt äventyr med Golf Travel Plus

började i augusti 2013 när jag bokade en golfresa till Cascais med en av de stora golfresearrangörerna. När jag anmälde oss till resan var det inte riktigt klart med vilka banor vi skulle spela, men bra banor utlovades….

I början av september ringde jag för att kolla vilka banor vi skulle spela och döm om min förvåning när det visade sig vara de sämsta i hela Lissabontrakten! Inte så kul precis!

Jag bestämde mig för att försöka boka själv, kontaktade golfbanorna vi ville spela och hotellet jag ville bo på (jag hade sett det redan 2001 då vi var i Estoril och tävlade).

Det blev en fantastisk resa

med boende på Hotel Baia ( https://golftravelplus.se/golfresor-cascais-baia/ ), mitt i Cascais med stranden utanför dörren – vi badade där i mitten av oktober. Och spel på de bästa banorna…. Och spännande utflykter.

Hotel Baia ligger i gamla stan med en mängd fina små restauranger. Sista kvällen satt blivande hustrun och jag på en sådan (med 3 bord) och pratade om varför golfresebyråer inte erbjöd spel bara på bra banor utan blandade dåliga med en och annan bra golfbana. Kanske en ekonomisk fråga, men inte så kul för gästerna som sannolikt gärna betalt en slant extra för att slippa de dåliga banorna.

Nåväl, det ena ledde till det andra

och vi bestämde oss för att starta en golfresebyrå och erbjuda spel på bra banor, bra boende och dessutom lite till ( Plus alltså).

I motsats till många andra små golfresebyråer bestämde vi oss att besöka samtliga ställen och försöka spela alla banor vi skulle erbjuda på vår hemsida. De banor vi inte kunnat spela har vi åkt runt på, oftast med klubbschefen som guide.

Så är det fortfarande. Liksom att ge korrekt information om boende, banor, transporter mm. En självklarhet tycker vi, men vi är kanske lite underliga….

Det blev Golf Travel Plus, där Plus innebär lite extra.

Bra banor, trevliga middagar med lokal anknytning och spännande utflykter. Och personlig service.

Hösten 2014 reste vi på vår första resa till Alicante med gäster och på den vägen är det. Nästan i alla fall…

Under årens lopp har antalet resmål ökat och nu erbjuder vi Long Stay och Short Stay på en hel del fina ställen i Spanien, Portugal, Italien, Litauen och Skottland. Dessutom en årlig resa till Sydafrika där vi själva är med som reseledare.

Vi ordnar bra boende, spel på fina banor med förbokade starttider och i många fall alla transporter åt våra gäster. Och gästerna bokar flyg och hyrbil (om de behöver) själva.

Nyfiken på våra resor?

Här kan du läsa om våra golfresor: https://golftravelplus.se/

Vi kommer givetvis att resa och utforska nya ställen vi kan både erbjuda och berätta om. Och du är välkommen med tips på resmål. Hör av dig till oss KONTAKT.

Lämna gärna kommentarer och tips till oss! Klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *